Volver

Almodovar ha tornat. Vull dir que ha tornat el millor d’aquest director des de Todo sobre mi madre. Desprès de les seves dues pel.lícules anteriors molt més fluixes La mala educación i Hable con ella, les dues d’homes. I és que a Almodovar se li dóna molt millor explicar històries en que les protagonistes són dones, normalment fortes que han de lluitar per tirar endavant la familia o la seva pròpia vida o les dues coses a l’hora. I, com algú va dir (em sembla que el mateix Almodovar) a la Penelope se li dóna molt millor fer papers de mestressa de casa de la perifèria que de glamourosa, tot i que el cul fals que li han posat canta molt. Celebrat retorn de Carmen Maura amb el director manxec.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Volver

 1. JosepArnau diu:

  Aqui aquesta pel-licula si arriba sera d’aqui moolt de temps.
  Pel que dius ha d’estar prou be, ara, amb quines coses et fixes eh… ha de cantar molt.

 2. Jo de l’Almodóvar només he vist “Hable con ella”. Era a Dublin; la setmana anterior havia anat a veure “The importance of being earnest” i no vaig entendre res (ni dels diàlegs ni de què anava el film). Així m’assegurava el tret.

 3. elur diu:

  Penso, i sense haver vist gaires pel·lícules seves, que aquesta Penélope no serveix per fer papers, almenys en el cine, fóra d’ell se li dóna prou bé muntar certs espectacles. Però vaja, tornant al que deia, no m’agrada gens aquesta mossa, sempre fot la mateixa cara de marededeudelesempentes…

 4. elur diu:

  Penso, i sense haver vist gaires pel·lícules seves, que aquesta Penélope no serveix per fer papers, almenys en el cine, fóra d’ell se li dóna prou bé muntar certs espectacles. Però vaja, tornant al que deia, no m’agrada gens aquesta mossa, sempre fot la mateixa cara de marededeudelesempentes… ja només li faltava un cul postís.

 5. júlia diu:

  La peli no m’ha acabat de convèncer, malgrat que la Cruz està molt bé, les interpretacions, en general, són bones i hi ha molts detalls interessants. La història és el que m’ha semblat que grinyola, en fi, tot són gustos.

 6. nimue diu:

  a mi m’encanta tot el que fa almodovar i aquesta pel·li no ha estat l’excepció.

Els comentaris estan tancats.