Passes importants

Aviat la meva vida farà un tomb important i no serà perquè canvii de feina, ni perquè marxi del Salt, ni perquè canvii de pis, ni perquè faci obres, ni perquè m’hagi comprat un roser i un gesami, ni perquè vagi a tallar-me els cabells, ni perquè faci canvi de vestuari, ni perquè el canvi d’horari m’hagi destorotat completament…

No, és simplement perquè he decidit que un altre gos vingui a compartir la meva (nostra) vida.

Fa ja més d’un any que es va morir l’altre que tenia i, des de llavors, que no havia pogut treure’m del cap la idea de tenir-ne un altre, era com una obsessió però no m’atrevia a donar el pas per una sèrie de raons que ara no venen al cas, per sort, parlant se solucionen moltes pors. I finalment he decidit que sí, que ja és el moment. Tot i que no puc evitar tenir certa recança, certa por de si m’estic equivocant o no, espero que quan tingui a la meva petitona en braços em marxin tots els dubtes, totes les pors.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Passes importants

 1. Segur que é suna molt bona ellecció!Tant per vosaltres com per la petitona, ja ho veuràs com s’estimen!Ja sé que fa por perquè s’han vist casos “extranys” on esl gossos es comporten de forma violenta però també sabràs que no és comú, i que un gos, si se l’educa i se l’estima com cal no et farà mal perquè si…

 2. otger diu:

  merci noi… pel teu comentari…
  tenir un gos… kina il.lusió 😀

 3. Neus* diu:

  Tots sabem els aspectes positius i negatius que comporta tenir un gos i les conseqüències que es té de tot plegat…
  a mi, ho sento, però pesen més els aspectes positius, m’encanten les meves mascotes!

  Endavant amb la decisió Frederic, segur que serà un/a gosset/a preciós/a! Ja ens diràs el nom que li posaràs, eh!

 4. LmeWMon diu:

  Algú va dir fa poc temps “El més important d’un primer pas no és la distància recorreguda, sinó la direcció.”

  Sort amb els teus canvis!

 5. elur diu:

  Ja veuràs com si, com tots els dubtes desapareixen, serà mirar-te amb aquells ulls tan tendres i el caparró inclinat i ja no hi pensaràs més… si és que, són la millor companyia, els millors amics, els millors… uf, volia dir bavejadors de roba neta acabada de posar, però aquest és el meu jeje no sé els altres… però i amb el carinyu que em baveja tot el que pot?
  Equivocar-te? agradant-te com t’agraden? i ca!
  Que ho disfruteu d’allò més!

 6. nimue diu:

  ooooooooooh! segur que passaran els dubtes! en quant la tingues damunt! :))))

  sort!

 7. elur diu:

  al cap de 2 segons!! jeje hauries de conèixer el Panxo… quasi 35 quilos de carinyo, i va creixent!

 8. elur diu:

  el que més li escau, perquè s’ho prèn quasi tot (tret de sortir a passeig) amb una patxorra que alucines, de debó… és un panxa content jeje
  I tant que t’encantaria, tot primer fot mitja por, però res, és un tros de pa dolç.

Els comentaris estan tancats.