Cercant un nom

Encara falten uns dies perquè tingui la nova inquilina a casa meva i mentrestant se li han d’anar fent el preparatius: un lloc on dormir, el lloc on posar-li el menjar i l’aigua, el lloc on farà les seves "cosetes" les primeres setmanes a casa, el llitet, alguna joguina, collar, corretja i… un nom.

Un nom?

És cert que li he de posar un nom! I no sé què em passa que no se m’acudeix cap. Volia un relacionat amb algun personatge de pel.lícula o d’algun llibre però no trobo cap que em convenci de tot. Exemples:

Satine (la prota de Moulin Rouge), Aura (la dolenta de Flash Gordon), Ninotchka, Amelie Poulin, Barbarella, Louise Lane, Arwen (El sr. dels anells)…

Accepto suggeriments!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Cercant un nom

 1. bitxo diu:

  Què et semblen “Amidala” (la reina que interpreta Natalie Portman a la nova trilogia de la Guerra de las Galaxias) o “Tootsie” per la pel·lícula d’en Dustin Hoffman???

 2. nimue diu:

  a mi m’agrada molt la prota de Moulin Rouge, però per a la gosseta triaria Amelie… Sona bonic.
  Les meues gates es diuen Fàtima i Diana…
  Fàtima per tradició familiar, Diana per la gata d’Alícia en el País de les Meravelles.

 3. Ignasi diu:

  Esperanza Aguirre? Ana Botella? Sofía …. reina? La Mosquera? Sofía …. la Mazagatos? Carmen de Mairena? Rita Barberà? …

  Espero haver-te ajudat.

 4. Neus* diu:

  i en honor a la K del cor de la ciutat? i la cinta?

  ho dic per canviar de cinema a series de producció “nacional” 😉

 5. laura diu:

  Satine!!!! 😉 jo tb vaig fer una votació un cop … mira… http://laureeta.blogspot.com/2005/11/concurseu.html

  sort!

 6. elur diu:

  nom cinematogràfic? ummmmmmmmmmm…a veure, a veure…
  i Lara del dr.Zhivago? o Audrey en honor a la gran Hepburn… o Liru del quinto elemento si no m’equivoco…

 7. elur diu:

  Tens bon gust Frederic! Les Hepburn’s són les millors actrius, almenys per mi, tinc debilitat per totes dues, mooooooolta debilitat.
  L’Audrey es deia Holly Golightly a “Esmorzar a Tiffany’s”

 8. Jo crec que el nom hauria de ser d’una sil·laba i amb sonoritat. A mi per animals no ho sé però per cridar a una noia m’agraden noms com Txell.

 9. elur diu:

  segons tinc entès, i encara que en el meu cas m’ho he passat per la torera, diu que el millor són dues síl.labes i que hi hagi com a mínim una i, pel seu so agut. I jo, que coneixia aquesta “norma” va i trio pel gos Panxo i pel gat Pèsol (sí, és que és l’alegria de la huèrta el meu gat :P)

Els comentaris estan tancats.