Cargo

Una interessant pel.lícula d’intriga tot i que està venuda com si fos de terror. Dirigida per Clive Gordon, un prestigiós documentalista i escrita per Paul Laverty, guionista habitual del director Ken Loach, ens explica la història del viatge d’un vaixell de càrrega des de la costa africana fins a Europa. Un viatge ple de misteris, secrets innombrables, dins d’una atmosfera tancada, corrupte i estranys codis morals, com el de llençar per la borda a qualsevol polissó que trobin al vaixell per evitar la imposició de fortes multes al arribar a destí.

Un noi s’amaga al vaixell per escapar d’Àfrica i quan sigui descobert, s’adonarà que sobreviure dins d’aquell lloc tancat és molt més complicat del que s’hagués imaginat mai.. Allà tindrà l’ajuda del capità i del cuiner, però aquesta ajuda és a canvi del silenci i del sacrifici més gran que haurà de fer a la seva vida.

Protagonitzada per Luis Tosar, Peter Mullan, Daniel Brühl i Gary Lewis, és una coproducció entre Espanya, Catalunya i el Regne Unit.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Cargo

 1. Neus* diu:

  Així que tenim un Frederic que és cinèfil fins a la mèdula! Ho dic perque totes les pel·lícules que comentes al blog, no n’he vist mai cap abans de tu!

  Diguem que sóc més “teatrera” 😉

 2. mikel diu:

  me l´apunto , en principi no em deia res pero potser si que sera entretinguda…Gracies Deric!

 3. Laia diu:

  Doncs a mi em va agradar la de crash. es
  una pel·licula molt bona

 4. gudulina diu:

  no em va agradar… mira q hi havia bons actors, m’agrada molt Daniel Brühl. Reconec q al principi em va enganxar però després el guió no és q estigui del tot correcte, manquen coses. Vaig sortir decebuda 🙁

Els comentaris estan tancats.