Un nou inquilí a la casa

Dissabte, el mateix dia que la Nit feia tres mesos, estrava un nou inquilí a la casa desprès de la fugida de l’Alexandre. Una ànima caritativa, sabent que el meu canari havia fugit a la recerca de noves aventures lluny de casa, em va regalar un altre canari. No és tan groc com l’Alex, de fet és més aviat taronjat però canta moltíssim, la veritat és que no calla des de que surt el sol.

La Nit, el primer dia, se’l va mirar encuriosida, es va asseure davant la gàbia mirant-lo, estudiant si era un èsser a qui tenir en compte, que la pogui treure del seu lloc privilegiat, però deuria decidir que no perquè s’han fet amics.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Un nou inquilí a la casa

 1. words diu:

  Ai que macoo, quin color més viu! Que canti al principi molesta però al final t’hi acabes acostumant…i si no canta et preocupes! Es fan estimar els animalons.
  Muaa

 2. Neus* diu:

  mmmmm nom que li posaràs? aisss un dilema més!

 3. És veritat!!! Com li diràs?? És maco, el canari. Jo abans ens tenia un que no parava de cantar i la veritat és que m’ alegrava el dia.

 4. isnel diu:

  Apa! Se’ns ha girat feina. A buscar noms una altra vegada! És que no pares, eh? ;D

 5. nimue diu:

  que boniquet el pardalet! ara la Nit estarà més entretinguda encara i tu també!

 6. jejej!Que mono el canari!Ara bé, com sigui com el del meu pare que no para cantar i no et deixa dormir…desitjaràs que se t’escapi també!;P

 7. Liendre diu:

  Ja tens la banda sonora garantitzada!!!

 8. eudald diu:

  ripiipiúuuu pi piu pi piu piu, xiu xi xi xiu xiu rrriiiipipipipiiii rrripiii piu piú piu xi piu xi piú!

 9. eudald diu:

  (el canari ja m’ha entès el què volia dir…)

 10. Jo no he tingut mai ocells pero no em molestaria; no necessiten molta cura. Jo em compraria un lloro i li ensenyaria totes les frases del meu repertori.

Els comentaris estan tancats.