Què farieu si…

tinguessiu nou anys, us despertessiu el dia del vostre desè aniversari i descobrissiu que no existeix, que el dia ha desaparegut?

Què farieu?

Eh?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

18 comentaris a l'entrada: Què farieu si…

 1. Chat diu:

  Jo que sóc del vint-i-pico de febrer, de petit sempre pensava què hagués passat si hagués nascut uns dies més tard (i en any de traspàs).
  Queda clar que els que neixen un 29 de febrer no el celebren només cada 4 anys… tot i que té la seva gràcia… 🙂

 2. Homeeeeee! Protestar! I tant que protestaria, tu! Tan bonic que és reunir-se amb els amics i que tothom et faça festes per una cosa de la que ni te’n recordes i en la que, a més a més, només vas ser protagonista passiu…

 3. tux diu:

  Que no t’enteres, Giorgio! Que el que passa és que hui és l’aniversari del Deric, i li fa vergonyeta dir-ho!

  Feliç aniversari, Deric! No els aparentes, noiet, no els aparentes 😀 .

 4. elur diu:

  queixar-me faria! que m’agrada fer anys!!! i més m’agradava quan en tenia només 9… que jo volia ser gran… i ara… ara encara ho vull 😉

  Avui et toca a tu? doncs per molts anys Deric!!!!

 5. Ainalma diu:

  Ui, a mi no m’agrada gens fer anys, cada vegada és pitjor, des que faig fer els 18. Però no hi ha més remei, Deric. Pensa en la part possitiva que pot tindre el dia: un GRAN pastís de xocolata amb galetes, el típic, sí, però eixe que tan bo està! (Ara em dius que no t’agrada la xocolata i em mates…). Un beset ben fort, i FELIÇ ANIVERSARI!!!

 6. lmewmon diu:

  Doncs per tenir deu anys, escrius de puta mare Deric!! 😉

  Felicitats!

 7. bellosoli diu:

  doncs si tingués 9 anys em desesperaria, però com en tinc 25 si em passés em donaria una gran alegria! 25 per sempre més!

 8. Èlsinor diu:

  Doncs tornar-me a gitar i celebrar-lo a l’endemà, cosa que en el meu cas és totalment factible perquè el meu natalici el celebre de sempre –i, a més, així consta en la paperassa oficial– el dia abans del que realment hauria de ser.

 9. Arare_ diu:

  FELIÇ ANIVERSARI (no et pregunto quants en fas, no fos cas que després m’ho preguntéssis tu a mi i ja la tindríem armada)
  Arare

 10. nimue diu:

  mmmm… doncs jo crec que recordaria que en certa ocasió la meua àvia ja em va comentar que potser aixo passaria alguna vegada (no recorde la raó) Fa temps, fa molt de temps. Fa tant de temps que era massa petita com per a saber si l’avia li ho va explicar de veritat o no.

  Llavors aniria a visitar a l’avia que viu en una residència amb molts geranis blancs i vermells i li demaria que m’ajudara. Perquè les àvies tenen molts secrets amagats i segur que té alguna solució…

 11. nimue diu:

  per cert, que a mi em sembla que la pregunta del Deric no és perquè siga el seu aniversari però si resulta que m’equivoque i és per aìxò, felicitats!

 12. aina diu:

  empasaria saliva i aniria a investigar QUÈ més ha desaparegut… potser és algun complot i jo el podria descobrir… i alliberar el món… i… val, ja paro

 13. init diu:

  Aniria a veure l’autor (digue-li déu, digue-li escriptor, digue-li el que vulguis)i li demanaria el llibre de reclamacions.
  😉

 14. L’aniversari per a un nen ve a ser, més o menys, com el dia dels reis: vol regals. Si el meu aniversari desapareixés de cop, voldria els regals igualment.

 15. aina diu:

  😀

  si és que estava clar: salvar el món!!
  però escolta: això no serà pas del teu llibre, eh??
  (ara segur que ja ho he embolicat i em quedo sense premi…)

 16. el7 diu:

  deric, jo no sabria que fer… Crec que el crearia i decidira el dia que més m’agradés. per a mi, el dia del meu aniversari és molt especial. Faig el que a mi m’agrada fer. Sempre, sempre, m’he agafat festa, perquè es el dia del meu aniversari. M’en vaig a fer un volt, a menjar calçots, a jugar a golf, dormo una migidada de dues hores,…. a mi m’encanta.
  Però, compte que els aniversaris compten anys només, ia iaxò té poc de merit. el que si té merit es creixer amb aquests any… m’explico?

 17. el7 diu:

  Ja em diràs si tinc premi….. si en tinc et convido a un toc… a salt o a girona! i sino, … també!

 18. words diu:

  Doncssssss si tingues aquesta edat que dius, el més realista seria: tirar-me a terra i plorar com una descosida, i despres buscar el culpable del que ha suprimit el meu dia i exigir-li que me’l torni!
  Petonssss

Els comentaris estan tancats.