PSYCHO KILLER

Avui em sento especialment agressiu. Potser perquè no he tingut, no tinc, un bon dia o perquè he perdut tota la tarda amb tonteries i no he pogut fer tot el que tenia previst de fer, que era molta feina… o potser perquè m’han fet emprenyar.

Em sembla que soparé i acabaré el dia aqui mateix. Ja n’hi ha prou per avui.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: PSYCHO KILLER

 1. Alepsi diu:

  Hi ha dies que més valdria no llevar-se. O llevar-se i fotre d’hòsties a tothom. Depèn. Bona nit. 😉

 2. nimue diu:

  doncs sí, amb dies així més val anar a dormir i esperar que arribe un altre dia. Espere que avui estigues millor! 🙂

 3. elur diu:

  vaja… em sap greu Deric, tot i que veig que no vaig ser l’única en tenir un dimarts fastigós… un dia indignant, rabiós… en que jo tenia mal dia, en que em van fer perdre el temps en tonteries i no em van deixar fer la meva feina i en que em van fer cabrejar, no pas emprenyar, emprenyar sóna massa suau…
  a mi m’agradaria acabar aquí la setmana 🙁

 4. Ainalma diu:

  Respira, respira. Conta fins a 10, i després compte enrere. Millor? No? Doncs una abraçada ben forta des d’ací, a veure si l’agressivitat es transforma en alguna altra cosa millor.

 5. Mikel diu:

  Mentre nomes sigui un dia CAP problema!!!
  A dormir i dema sera un dia nou.

 6. lmewmon diu:

  Ànims Deric!! Que la vida són dos dies i no hem d’estar així! (Encara que costi 😉 )

 7. Vinga, home, un tio com tu, que se’n va a l’Àfrica a fer cosconelles als lleons, no et vas a deixar influir pel que facen o diguen els demés, i menys encara posar-te de mal humor. Amunt els ànims, que tens les vacances a tocar i has de aprofitar-les bé.

  Una abraçada!

 8. Alepsi diu:

  Què tal el dia, avui? Millor??? xD

 9. Alepsi diu:

  Sí senyor, bona resposta! xD

 10. bellosoli diu:

  si, quan un dia no va be millor acabar-lo com més aviat possible i demà ja serà un altre dia!

Els comentaris estan tancats.