Mossos

Aquest matí he anat a la joieria on vaig habitualment (a canviar la pila del rellotge o la corretja, res més, no penseu) i que fa just una setmana van assaltar de forma violenta, van lligar a la dependenta i van robar més de dos cents mil euros.

Bé, doncs avui havia d'anar perquè se m'ha acabat la pila del rellotge i l'havia de canviar. Just quan anava, davant meu entraven dos armaris, vull dir, dos tios vestits amb texans i caçadores velles, cabells llargs i una maleta. I he pensat: "un altre cop van a atracar?" Però com sóc una mica irresponsable, jo cap a dins.

Un d'ells, el més pelut, em mira de dalt a baix, estudiant-me i ho he vist clar, no ha fet falta que ensenyessin la placa, eren mossos d'esquadra de paisà que li portaven a la noia un retrat robot del sospitòs i que ella ha reconegut de seguida. Com el mosso continuava estudiant-me (no sé si perquè li semblava sospitòs o perquè volia lligar amb mi) he anat cap a l'altre dependenta, li he demanat la pila i de seguida que me l'ha canviat he marxat sentint la mirada del poli al clatell.

Em sembla que mai a la vida m'havien estudiat tan intensament i, cal a dir, que jo també me l'he mirat, a veure què es pensava! Que per "pintes" ell les portava molt pitjor que jo que anava ben guapo amb les meves sabates de vestir, els pantalons negres i el meu abric comprat a Paris. "Habrase visto!" Com si jo fos un delinqüent en potència. De totes maneres no m'he sentit malament ni ofès, al contrari perquè estaven sent molt amables amb qui ho havien de ser: amb la noia assaltada.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Mossos

 1. ^eMMa^ diu:

  esque mira que haver de canviar la pila del rellotge justament allà…

  el mosso t’estava insitant… volia una mica d’acció, duia un dia molt aburrit…

  salut!

 2. Déjà vie diu:

  jajajaja jo crec q definitivament volia lligar amb tu pro cal com q no t’has insinuat, et seguia mirant. Es q… mire q no adonar-te q t’ha picat l’ullet i tot!

  deu ni do d bon matinet.

 3. Arare_ diu:

  Volia lligar. Seguríssim. (però no m’estranya)
  uixxx
  😉

 4. Arare_ diu:

  Ui,ui, segur que volia lligar!!! (no m’estranya, però, eh?)

  😉

  uixxxxxx

Els comentaris estan tancats.