El vers de Nadal

S'està perdent la tradició dels més petits de dir el vers de Nadal durant el dinar de Nadal?

Aquella tradició tan bonica dels nens repel.lents recitant una i una altra i una altra vegada el mateix vers que el primer cop fa gràcia i el segon ja penses que perquè no ho suporten el seus pares solets.

En fi, no sé si és perquè els meus nebots "passen" dels versets o perquè aquesta tradició ja no es porta, la qüestió és que me'n lliuro de fa uns quants anys. Però com avui estic una mica "així", he decidit fer jo un verset de Nadal:

Arriba el Nadal

En un corral

I en una establia

Això ens omple d’alegria!

Caminar pel carrer il·luminat

Amb el cap una mica al·lucinat

Per l’ambient

I la gent

Desig d’amor i pau

Que de seguida cau

A l’oblit del dia a dia

Arriba el Nadal

Anirem al corral

Està clar: millor que em dediqui a una altre cosa![@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: El vers de Nadal

 1. Èlsinor diu:

  I, sobretot, que no el cantes a taula, per si de cas… 😀

 2. Èlsinor diu:

  I, sobretot, que no el cantes a taula, per si de cas… 😀

 3. Ainalma diu:

  És la primera vegada que sent això del vers… Deu ser que sí s’està perdent la tradició.

  Un beset!

 4. Ferran diu:

  Jo no l’he hagut de dir mai, el vers de Nadal. Però a la meva cunyada, el primer any que feia el dinar de Nadal amb la meva família la vam martiritzar durant un mes dient-li que n’hauria de recitar un… i en català! (la noia és castellanoparlant).

  Bon Nadal a tothom!

 5. Ferran diu:

  Jo no l’he hagut de dir mai, el vers de Nadal. Però a la meva cunyada, el primer any que feia el dinar de Nadal amb la meva família la vam martiritzar durant un mes dient-li que n’hauria de recitar un… i en català! (la noia és castellanoparlant).

  Bon Nadal a tothom!

 6. words diu:

  Jajajaj merda tradició!! m’ha tocat fins que ha nascut un altre a la famili fer-lo durant anys! un any fins i tot el vaig fer amb la guitarra ! jajaj JO deia: soc petiteta axi, i no conec a ningu dl mon, nomes al pare, la mare, les neules, i els torrons! xD i em qdava ttan fresca, i pasava el barret perq posesin dineret! ara els meus cosins deixen anar una parrafadaaaaaaaaaa!!

 7. lomemusic diu:

  Ei nano!!! quina sorpresa!!! és un poema molt maco, de debó. I si no ho pensés, millor em callaria. així que de tant en tant pots incloure algun poema al post, que s’et donen força bé.

 8. júlia diu:

  Els poemes de Nadal no han de ser bons, han de ser de Nadal i recitables damunt la cadira pertinent. Bones festes!!!

 9. Arare diu:

  Ostres, hauria jurat que t’havia deixat un BON NADAL! però Blocat m’ha trait!!!!

  MOLT BON NADAL, Deric!!!

  i un petó des del meu mar…

 10. A mi em feia molta vergonya quan havia de cantar davant tota la família; al final només cantava la meva germana.

 11. Jo Mateixa diu:

  Que fort!!!!, mira que veure a un familiar per aqui…no diré qui e per que no se m’enprenyi, però et recordo que aquest any algú més ha fet el “primo” recitant el vers de Nadal en un restaurant (de fet en van ser tres els pardillos, si o no?), jajajajajaja.

  Petons guapooooooooooooooooooooooooooo

Els comentaris estan tancats.