De retorns

Post escrit ahir dia 20 de març i que no vaig poder penjar al dip per problemes generalitzats amb el servidor:[@more@]Demà torno a anar a treballar. Sembla que el nerviosisme, l’agobiament i l’estrés han quedat una mica enrera, només una mica. I ara, demà m’hauré d’enfrontar novament amb les bésties, les que venen de fora i les que ja hi són sempre.
El metge (perdó, metgessa, no t’enfadis Montse) ha considerat que ja estic més o menys preparat per tornar al duel diari, de totes maneres no n’està del tot convençuda quan m’ha dit: “comença aquest dilluns, que la setmana només té 3 dies i així veuràs com vas”. Molta esperança no em dóna que diguem.
Apa! Ja veurem com anirà. Ho explicaré. Això i d’altres coses, que fa dies que no entro al meu dip. I això no pot ser.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: De retorns

  1. elisenda diu:

    Doncs no, no pot ser, que t’hem enyorat! I no et prenguis gaire seriosament el que et diu la Montse. Això que aquesta setmana té només tres dies ho pensem tots… Necessito que s’acabi aviat!! Un petonàs ben fort

  2. elisenda diu:

    Frederic, rei, no dius que la teva metgessa es diu Montse ❓ =)

Els comentaris estan tancats.