De vacances

Comencen uns dies de vacances, se suposa que la setmana santa és el començament de la primavera, és quan pots fer el primer bany de sol a la platja i disfrutar del bon temps. Però com aquest any cau tan aviat, de moment l’únic bany que m’he pogut fer ha estat de boira pijanera.

[@more@]

Bé, aprofitarem el que es pugui. No sé quan tornaré a escriure, aquests dies tinc a tooooooooooooooota la familia a casa meu. Ja veurem, pot ser tortura o pot ser divertiment, tot depèn del meu estat d’ànim. Procuraré passar-m’ho el millor posible!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: De vacances

  1. elisenda diu:

    Esperem que tooooooooooooooota la família et deixi respirar també 🙂 Espero que tot vaig molt i molt bé. Esperarem frisosos el retorn. Ara ja amb la Lula 🙂 Un petonàs

  2. pentesilea diu:

    …passa-t’ho bé, Frederic. Ja ens trobarem per aquí 😉

  3. Els lligams familiars o bé són genials o bé són fatals…

Els comentaris estan tancats.