D’errors

He de desfer un error que he creat involuntariament, la foto que hi ha penjada al post "Traïcions a la memòria", no és de la Lula, és d’en Wookie de quan era petitó. Havia penjat aquesta foto com a record i com a homenatge. De la Lula encara no en tinc cap, ja arribarà i veureu que també és molt maca.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: D’errors

 1. Ferran diu:

  8| 😀
  Jajajaja! Un que hi caigut de quatre potes! 😛

 2. elisenda diu:

  No triguis a fer-li la foto! Tenim moltes ganes de veure-la. A tu se’t veu content 🙂

 3. isnel diu:

  Jo em pensava que hi anaves avui, a buscar-la…

 4. omar diu:

  Doncs jo també tinc ganes de veure la foto i veure la Lula en persona, bé, vull dir, en gossa.

Els comentaris estan tancats.