El juego del ahorcado

La nova proposta per Sant Jordi és aquest llibre escrit per la gironina Imma Turbau que debuta amb la literatura amb aquesta novel.la desprès de passar-se els darrers deu anys de la seva vida treballant al departament de cultura de l’Fnac i que, el curiós d’aquest llibre, és que va publicar-se primer la seva traducció al portugués amb el nom de: O jogo da forca.

[@more@]

Han dit de la novel.la:

 

Una iniciación sentimental tan salvaje y fuera de límites como sólo se puede vivir en la adolescencia, donde se mezclan los actos de adulto con la inconsciencia de los niños. Jóvenes que guardan secretos y que crecen a escondidas de sus mayores, juegos que muchos años después se cobran víctimas, supervivientes de sus decisiones.
Mantiene al lector intrigado hasta el final a causa del secreto al que se alude. Todos nos podemos sentir reflejados en esta historia de adolescentes. La crítica lo ha comparado con Bonjour tristesse o El guardián en el centeno
.

 

I següint la petició de Un que passava, poso l’enllaç on podreu llegir l’inici del llibre:

www.immaturbau.com/juegodelahorcado_principio.htm

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.