FRONTERES

Estic bastant acostumat a creuar fronteres, però a hores d’ara encara no entenc què o quina funció tenen les fronteres dins de l’estat Europeu. Si per anar de Catalunya a Espanya no n’hi ha, perquè n’ha d’haver per anar a Perpinyà?

[@more@]

Hi vaig sovint a Perpinyà a comprar, ja sé que és més car (bé, tampoc és gaire la diferència), però hi ha molt més assortiment de productes i, si compro alguna cosa de roba, sé que no me’n trobaré 70 camises com la meva pel carrer de la ciutat.

Bé, però jo volia parlar de fronteres: la darrera vegada que la vam passar, ens van aturar per portar el CAT al costat de la matrícula. Com no, va ser la policia espanyola, però si buscaven merder, els va sortir malament perquè l’adhesiu "con las letras c,a,t" no estava enganxat a sobre de la matrícula, sinó al costat. I ahir em van tornar a aturar, aquest cop els francesos, per preguntar-me a on anava i si portava "mercaderies". Al principi no ho vaig entendre què em demanava ni a quin tipus de mercaderia es referia, o és que tinc cara de delinqüent? No deu ser això perquè no em van revisar res. Mentrestant jo continuaré anant a Perpinyà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: FRONTERES

 1. Senzilla resposta té la teva pregunta, amic Frederic. La frontera hi és, per tocar els collons. Clar i català.

 2. isnel diu:

  Ja tens la maleta a punt? Per si no ens veiem ni ens truquem ni ens escrivim, bon viatge, carinyu. I diumenge un petó ben fort a qui tu ja saps. Que sigueu molt feliços!!! (Si necessiteu algú que us acompanyi o us vingui a esperar a l’aeroport, ja saps on sóc 😉

 3. isnel diu:

  Abans d’anar-me’n a dormir, una abraçada ben forta per a tots dos i un FELICITATS ben gran ben gran…
  Molts petons, guapíssims!!!

 4. joan diu:

  Jo m’unisc als desitjos de felicitat de l’Isnel, siiiiií!!!! 🙂 , i com supose que ja ho llegiràs quan hi torne, et deixe una abraçada ben forta amb àroma de café italià de benvinguda 🙂

Els comentaris estan tancats.