IMPRUDENCIA!

Aquest vespre, tornant cap a casa he pogut veure una imprudència sobre un vehicle que m’ha semblat brutal: Una mare asseguda al seient del copilot d’un 4×4 sense el cinturó de seguretat i amb un nen d’uns cinc anys a la falda!

Aquesta es pot considerar bona mare? Tan si el trajecte és curt com llarg, portar un nen petit al seient del davant i sense cap protecció em sembla d’una irresponsabilitat tan bèstia que només de pensar-ho se’m posen els pèls de punta. Aquesta familia es mereix una retirada instantània del carnet de conduir i una multa exemplar.

Veient aquesta insensatesa, penso que les campanyes de seguretat viària es queden ben curtes tan de continguts com d’agressivitat. No és solsament l’alcohol o la velocitat el que maten.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: IMPRUDENCIA!

 1. isnel diu:

  De vegades penso que, per ser pare, o mare, també s’hauria de passar un examen…
  Bona nit, maco…

 2. nimue diu:

  Bon dia! a mi també se’m posen els pèls de punta. Com quan veig les mares esperant per creuar el carrer amb el carret del xiquet i posen el carret enmig sense adonar-se’n com és de fàcil que vinga un cotxe i se l’emporte. M’entren ganes de dir-les quatre coses! 🙁

 3. Aurembiaix diu:

  Tota la raó del món Frederic, jo com a mare sempre he cuidat moltíssim la seguretat del nens al cotxe, i em consta que el seu pare taambé ho fa. El que no comprendré mai és com hi ha gent tan i tan irresponsable!, no es mereixen tenir fills, i ja sé que sona molt bèstia, però és el que penso…aquest tema em posa de molt mal humor, i trista 🙁
  Una abraçada.

 4. acollida diu:

  Hola, Frederic, maco!
  No et deixo cap comentari al post anterior perquè potser no el veuries. Volia dir-te que aquests dies vaig força atrafegada i que em falta temps per passar per indrets coneguts i estimats. Ja vaig veure que havies tornat de Roma. En fi… benvingut a la catalana terra!, encara que la salutació t’arribi amb uns quants dies de retard.
  Ah! Jo també ho penso cada dia, que caldria passar un examen sever per ser pare o mare (però sever-sever!).
  Una abraçada!

Els comentaris estan tancats.