VIA CAPO D’AFRICA 31

Ens va costar molt trobar hotel a Roma pel cap de setmana passat. Ja havia dit que, en part, era pel canvi de Papa, però també per una fira de l’automòbil, doncs resulta que, a més a més, hi havia un congrés de noséquè religiós.

[@more@]

Però finalment el vam trobar i no puc estar més content del resultat tot i que quan vam arribar gairebé que se’m cau l’ànima als peus. M’explico:

l’avió aterra a Roma amb una hora de retard (1 de la matinada); arribem a l’estació de tren Termini i hem de caminar mitja hora fins l’adreça de l’hotel. Passem per davant de Santa Maria Maggiore i som testimonis d’un accident entre una moto i un cotxe, la noia de la moto que comença a cirdar, una furgoneta que passa amb 7 o 8 homes que es para, varis cotxes que paren, crits de la noia (no s’ha fet res) i els homes que es miren el cotxe (conduit per una altra noia que no diu ni piu); en un moment la que han liat per poca cosa! Continuem i arribem per fi a l’adreça, Via Capo d’Africa, al fons la imatge del Colosseo il.luminat. Número 31, cap senyal d’hotel, cap cartell, cap lletrero, un edifici de pisos amb una porta enorme. Empenyo la porta i s’obra: és una escala particular. Sé que l’hotel (bé, és un bed & breakfast) està a la cinquena planta. Pujem uns esglaons i ens trobem fotuts: hi ha dues escales, quina és? Agafo la de la dreta, cap cartell a les bústies, sé que és al 5è pis. No hi ha ascensor. Veig una porta que sembla un quarto de contadors amb un interruptor al costat, l’obro, és un mini-ascensor. Anem bé, hi ha un lletrero fet a ordinador que posa “poden pujar 3 persones, 2 amb maletes”. Arribem al cinquè pis, cap cartell a cap de les dues portes del replà. Això ja comença a semblar un joc de rol. Són les 2 de la matinada i no m’atreveixo a trucar al timbre, ja em veig dormint al portal. Busco el telèfon i truco, el senyor em veu d’adormit em pregunta que on estem, dic: “al replà del 5è pis de Capo d’Africa 31, però no sé quina porta és”. Als dos segons s’obra la porta de l’esquerra i surt un noi de trentaitants típic italià vestit amb pijama però que sembla va de festa. Hem arribat.

L’hotel no és cap hotel, és una casa particular que té adosat un petit apartament amb dues habitacions, lavabo i cuina. A l’altre habitació hi havia tres noies italianes amb qui vam compartir apartament durant dos dies, però va ser genial, teniem un apartament per nosaltres i una cuina totalment equipada que podiem fer servir al nostre gust.

Quan torni a Roma, tornaré a aquesta casa, hi vam estar molt i molt bé i el senyor molt amable. Ens vam sentir com a casa i, a dos pases del Colosseo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: VIA CAPO D’AFRICA 31

 1. JosepArnau diu:

  Oh, Roma!! Quina meravella!!

  Ara, que llegint-he les paripecies m’havies ben acollonit, tot pensant on t’havies fotut.

  Ja vas saludar el teu super amic, el PAPA? jejeje

  Salutacions.

 2. Hòstia, Frederic, jo que m’he posat a llegir amb tot l’interès, i m’has deixat sense saber de què anava el congrés.

 3. nimue diu:

  està molt bé això de trobar petits raconets com aquesta casa que dius, per quan tornes (Roma! fantàstica! :)) ale, que quin començament! 😉

 4. isnel diu:

  Alça!!! Quina postal més maca que he rebut avui de Roma!!! És veritat que hi ha tants de gats? Ooooh…
  Un milió de gràcies i una abraçada.

 5. Ego te absolvo, Frederic. Amén. (no ho facis més, però)

 6. joan diu:

  En llegir el començament m’he recordat de la primera vegada que vaig fer un viatge fora de l’estat, va ser a Lísboa ( ami potser si al´gun dia em perd em trobareu a Lisboa o a París :). va ser molyt semblant un edifici bell sense ascensor just al barri d’alfanma, amb el castell de Sant jordi al fons i el balcó que donava als carrers estrets del barri jueu i àrab. Hi havia nomes una dutxa i a l’habitació una gerro amb aigua que havíem d’omplir de llavar-nos la cara. va ser fantàstic. Té eixe encant especial. No saps com me n’alegre que hages estat tan feliç i a més amb la persona que estimes. Roma amb amor, esdeve la Gran Roma. Felicitats 🙂
  Aiiii i jo també he rebut un postal xulíiiiiisssima. Quina il·lusió m’ha fet. Moltes gràcies i un bes molt gran Frederic :)))))))

Els comentaris estan tancats.