Miquelet, espera’ns!!!

Sí, sí, Miquelet, espera’ns que demà venim a coneixe’t. Volem comprovar de primera mà que els valencians i els catalans, som germans, encara que els politics ho vulguin negar. Però qui son aquests? Representen realment a la gent que governen?

Sort que el poble és més intel.ligent que no pas ells.

Desprès de València, haurem d’anar també, amb l’esperit de germanor, cap a les Balears.

[@more@]

miquelet

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Miquelet, espera’ns!!!

 1. JosepArnau diu:

  I tant que en som de germans, com amb la gent de les terres de l’Ebre, la gent d’Osona, la bona gent de Menorca i totes les terres de parla catalana.

 2. isnel diu:

  L’altre dia, una amiga em va presentar una nena tot dient-me: és filla d’uns meus cosins valencians. I jo que li dic: ah, de València! I l’amiga em diu: no, no, de Reus. Jo no hi entenia res. Al final, resulta que uns “cosins valencians” vol dir, segons a quin lloc, “cosins de segon grau”, és a dir, fills de cosins germans. Ho havíeu sentir dir alguna vegada? Trobo que té molt de significat…

 3. joan diu:

  passeu dels polítics!!!! aiiii quins nervis, ja veureu ja la “paellota” que farem made in ribera baixa :)))) El Giorgio haurà prepara’t una “mascletà”? com al vaixell li pega per fer castell de focs i eixes coses :)))

 4. salva diu:

  jo segueixo sense saber qui es el miquelet aquest

 5. joan diu:

  Voltaire una altra versió de la llegenda és que quan a la nit tancaven les portes de Serrans qui es quedava a fora es quedava a la lluna de València 🙂 No m’hi he fixat en el que dius ho miraré 😉 i sí les de Serrans són exactament com les de Poblet però més grans 😛 …i jo que no hi he pujat mai al Miquelet…aiixxx tanta escala em fa nosa 🙂

 6. joan diu:

  Aiii Voltaire he dit el mateix que has dit tu..aixxx el que volia dir és que no m’hi he fixat que l’espai del terra té forma de mitja lluna…perdó 🙁 aixxx els nervis 🙂

 7. Mikel diu:

  Uiii aquest tema m´apasiona , us convido a fer un cop d´ull a una entrada de fa un bon grapat de dies en el meu blog es diu”paisos Catalans?” i es del dia 27 de Octubre.
  P.D: segurament no esta ben vist aixo de fer publicitat d´altres blogs als comentaris perque no ho he vist fer mai a ningu per lo que demano disculpes , pero es que en aquest tema hi ha reflexada la meva opinio i a sobre complementada amb opinions de Valencians i Balears.

 8. Laia diu:

  No em preguntis pq, però fa setmanes que m’han agafat unes ganes impresionants d’anar a València :p. Potser serà perquè a l’hospital em venen molts pacients de València :p.
  Em ve de gust descobrir més a fons la nostra terra juuj

Els comentaris estan tancats.