No tinc res a dir

Doncs això. M’he posat a escriure un post però com no em surt res, he decitit deixar-ho. Vaig a posar-me un dvd, posaré la versió original i cercaré els subtituls inexistents en català, potser algun dia em sorpendré. Avui no.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: No tinc res a dir

 1. Avui, estic cansat, vaig tard, i a sobre, segueixo sent pobre, doncs, la loteria, m’ha passat de llarg —clar que sense gairebé jugar-hi, ho tenia realment difícil. Sigui com sigui, queda prou clar que no estic per a gaires romanços. Dit això, i puix que tens tota la raó, me n’aniré a descansar tot cedint-te la meva signatura per a quants correus electrònics —denunciant aquest fet— vulguis enviar. Salut, i bona feina.

 2. Vacances! Vacances! VACANCES!!!!

 3. noieta diu:

  que tal el DVD??? algún subtitol en català? 😉

 4. Chatnoir diu:

  Sol passar, sol passar (tant una cosa com l’altre)

 5. JosepArnau diu:

  Creia que jo aquest mes de desembre havia escrit pocs dies al bloc, però veig que em guanyes, al calendari de la dreta només hi surten 6 dies marcats.

  En tot cas, que el tió et cagui algun DVD en català, pocs però n’hi ha, i que vagin molt bé les festes, Nadal i l’any que entra sigui un any de beneurança.

  Salut.

 6. Per entendre-ho, Frederic, hauries d’agafar el meu comentari, i traspassar-lo al teu post anterior. Una abraçada nadalenca.

Els comentaris estan tancats.